E-mail marketing

- Nieuwsbrieven maken en frequent versturen 
- Producten en/of diensten promoten
- Automatiseringen opzetten
- Contacten segmenteren 

Op het gebied van email marketing is ontzettend veel mogelijk. Ik werk met het programma ActiveCampaign en maak hiermee complete automatiseringen. Voor zowel het werven als het behouden van klanten is e-mail marketing de beste strategie.

Overal ter wereld is (online) zichtbaarheid een must!
Voor iedere branche is e-mail marketing mogelijk. Van makelaars tot administratiekantoren, van coaches tot allerlei soorten salons.
Schroom niet en stuur me een berichtje als je meer informatie wilt.

 

Je mailinglist moet groeien!

Via content marketing schrijf ik actief over de problemen van jouw klant én de oplossingen die jouw product of dienst bieden. Hiermee creër je naamsbekendheid.
Door bijvoorbeeld een goede weggever in te zetten kun je hier op inspelen. De potentiële klanten downloaden of bestellen deze in ruil voor hun naam en email adres. De salesfunnel is gestart!

Door middel van een goede automatisering met goede content informeer ik de potentiële klanten van de juiste informatie om ze aan te zetten tot de koop van jouw product of dienst.

Het frequent versturen van een nieuwsbrief schiet er vaak bij in. Jij levert de onderwerpen en ik schrijf er een kwalitatief goede nieuwsbrief van. Deze verstuur ik naar jouw mailinglist. Op deze manier kun je nieuwe producten en/of diensten promoten maar bijvoorbeeld ook nieuws en updates over je bedrijf vermelden. Maar hoe kom je nou aan een mailinglist?

Weggever