Wie ben ik

Mijn naam is Tamara Timmer, 34 jaar en ik ben geboren en getogen in het Groningse stadje Winschoten. Met mijn man en twee kinderen is mijn leven compleet en geniet ik van alles wat het ons brengt.

Ik ben gek op koken, fotografie en leuke dingen doen met vrienden.
Weekendjes weg of een vakantie met mijn gezin horen er uiteraard ook bij.

Do what makes you happy. Ik ben mijn hart gaan volgen en Palm Marketing gestart. Palm Marketing? Hoe kom je dan bij Palm? Mijn naam betekend palmboom en staat voor vrede, een persoonlijk tintje dus. 

Aan de VA Business Academy ben ik klaargestoomd om als VA mijn eigen onderneming te starten. Al gauw kwam ik erachter dat techniek en marketing helemaal mijn ding is en hierin onderscheid ik me van de andere VA’s.
Dat neemt niet weg dat ik het ook een uitdaging vind om structuur aan te brengen in een bedrijf. Je e-mail geordend, je cloud geordend, je werkprocessen allemaal netjes bijgewerkt. En van 'regeldingetjes' word ik blij!  Ik ben gek op organiseren. Alles waar jij te weinig of geen tijd voor hebt.. let me know!


Een vaste baan hebben is volgens velen een goede basis. Maar als je niet happy bent moet je keuzes maken. Een sprong in het diepe zegt men, dat is absoluut waar, maar het was het waard.

Met mijn huidige bedrijf bied ik de diensten aan die ik zelf leuk vind om te doen. Wat wil je als ondernemer nog meer? Hier krijg ik energie van! Ik volg trainingen en cursussen die bij mij en mijn bedrijf passen.
Alles om beter te worden in mijn werk en jou als ondernemer met je bedrijf te laten groeien. De nieuwste trends en ontwikkelingen volg ik om jou op de beste manier te adviseren en een goede strategie neer te zetten.